SAMTALER SOM SKAPER ENDRING

– KLARHET OG ENKELHET –

 

     

 

HVA JEG GJØR

Jeg hjelper mennesker til å se enklere og klarere hvordan de kan

FINNE EN DYPERE INDRE RO, HA DET BRA I SEG SELV OG SKAPE DET DE ØNSKER I LIVET.

Det finnes et perfekt intelligent system som ligger i vår natur, bak hvordan all vår tenkning fungerer, bakenfor vår hjerne og vårt intellekt. Og det gir direkte utslag i menneskers adferd, emosjoner og personlighet. Dette systemet har en direkte link til hvor godt mennesker håndterer livet, hvor godt de kommer overens med andre og hvor lykkelige de er.

Gjennom samtaler og kurs, hjelper jeg mennesker til å se det mest fundamentale i hvorfor noen mennesker gjør det bra på enkelte områder, og andre ikke. Og alt dette helt uavhengig av omgivelser og omstendigheter. Når de forstår mer av det fundamentale som ligger bak og ser ting klarere, vil de også se hvordan de kan skape endring innenfor de områdene som betyr mest for dem.

EN NY FORSTÅELSE SKAPER ENDRING PÅ FLERE OMRÅDER

 

«All boats rise with the tide»

 

                                           – George Pransky


Gjennom dialog, undervisning og refleksjon, er mennesker i stand til å etablere forståelse for hva jeg peker til. De vil underveis kunne se de grunnleggende prinsippene som stort sett er usynlig for dem i deres daglige liv, men som har alt å si. Når de ser dette, vil det få effekt umiddelbart. I det øyeblikket systemet blir synlig for personen, skjer endring der og da. Så snart forståelsen er der, vil den bare fortsette og øke videre i prosessen og i livet.

FORSKJELLEN FRA annen coaching, mental trening, psykologi, terapi og andre behandlingsformer

 

 

Når jeg snakker om forståelse, så mener jeg ikke kunnskap, informasjon eller en intellektuell forståelse, for det endrer ingenting i utgangspunktet. Jeg mener når du virkelig forstår noe, så opplever du det i din egen virkelighet. Du kan ikke bare ta med deg noe og forsøke å implementere det i din egen virkelighet. Akkurat som en vits; enten så forstår du den eller så gjør du det ikke. Det blir ikke det samme å forklare vitsen til deg. Det er en av grunnene til at teknikker, metoder, strategier, råd, informasjon etc ikke hjelper noen i utgangspunktet, bortsett fra når de forstår hvordan de kan skape det samme. Men de kan ta med seg alt dette hjem etter et kurs eller en samtale, men ingenting skjer utenom når deres egen tenkning endrer seg. Og det skjer automatisk med forståelse!

Jeg har funnet en NY MÅTE å hjelpe mennesker på som er mer naturlig og uanstrengt, enn det som benyttes i vanlig coaching og annen form for terapi, psykologi, mental trening, meditasjon eller andre behandlingsformer i dag. Det krever ikke at man jobber med problemene for å løse dem, hverken utenfor dem selv (omgivelser og omstendigheter) eller i dem selv. Jeg hjelper mennesker heller til å se og forstå hvor alt kommer fra. At det er noe før alt blir som det blir… før alt tar form. Og at det er her også all endring kommer fra.

Når mennekser forstår det faktum at de tenker og at de lever i sine egne tanker. Og at det de opplever nødvendigvis ikke er sant. At det er funnet på, og at det gjør vi hele tiden. Og at når tenkningen endrer seg, endrer også opplevelsen seg. Bare ved at de forstår dette, så endrer tenkningen seg av seg selv. Dette gjør at de ikke trenger å fikse problemer, men bare forstå hvor problemene kommer fra, helt fundamentalt, og endring skjer der og da!

Så vi trenger med andre ord, ikke forsøke å skaffe oss bedre evner, bedre omgivelser, flere råd, jobbe hardere – Vi trenger til og med ikke forsøke å skaffe oss bedre tanker og følelser, for å ha det bra i oss selv og lykkes.

DET SKJER AUTOMATISK MED FORSTÅELSE!

«Det var uvant at vi på kurset ikke skulle jobbe for å skape endring. Det skulle komme av seg selv, og det gjorde den faktisk. Jeg tror nok dette er en reise som går av seg selv, for jeg føler meg allerede utrolig mye mer avslappet i alle situasjoner.»