NATURLIG GUIDE PROGRAM

 

– Bli en sertifisert naturlig coach –

PEK ANDRE I RETNING AV NATURLIG INDRE RO, BALANSE OG HARMONI

 

Hjelp andre til å være seg selv ekte og ærlig, og oppleve større lettelse og frihet

COACH UTDANNING – 3P Practitioner

Liten gruppe – 6 mnd

14.januar – 14. juni 2022

Begrensede plasser

Påmeldingsfrist 12.desember

Naturtilstand er den tilstand mennesket lever i hvis man tenker bort alle menneskeskapte lover og regler (hentet fra Store Norske Leksikon).

En Naturlig Guide er en som bruker det den selv har sett av vår essensielle natur til å peke andre til sin naturlige tilstand av velvære, tilfredshet, ubetinget kjærlighet og frihet, egen visdom og et uendelig potensiale til å nå nye nivåer av bevissthet og kunne nyte livet i større grad.

Samfunnet vårt trenger flere mennesker som viser andre veien til indre ro, BALANSE, HARMONI, indre frihet, glede, kjærlighet til livet og en dypere god connection til seg selv, andre og det de ellers er en del av.

 

Er du inspirert til å hjelpe andre og bidra til et godt samfunn?

 …men du lar det være, tør ikke eller har prøvd og prøvd…

Vanlige grunner til at folk ikke gjør det de egentlig vil: 

 • Tror på tanker om begrensninger og frykt (eksempelvis vanskelig,  mye arbeid, har ikke evnene og personligheten, vil ikke være bra nok, redd for å feile, ikke tid eller økonomi, passer ikke nå, dårlig erfaring, generelle antagelser…)
 • Forståelse av hvor opplevelsen av inspirasjon, fremgang og resultater kommer fra

Innflytelse: kommer fra din forståelse av hvor endring kommer fra og resultatene viser seg i eget liv. Det er basert på hva du ser og forstår (din grounding) av vår essensielle natur og hvordan dette viser seg i praksis. Det er dette du får hjelp med i programmet. For å bli en god guide må du kjenne terrenget av din egen natur først for så å guide andre.

Frykt: er basert på en tro om at din egen trygghet og velvære ligger utenfor deg selv. Vi skaper egne konsepter om hvordan det skal være for at vi føler oss trygge, og vi ser de gjerne ikke selv (blindflekker). Det å være til hjelp for andre er å forbigå frykten, og være villig til å være litt i det ukomfortable. Hvordan du føler deg og tar deg ut, er ikke essensielt i det å hjelpe andre. Nå er tiden inne for å komme over deg selv for din egen frihet, og for å gjøre deg i bedre stand til å hjelpe og støtte andre.

 

Det viktigste for å være en Naturlig Guide, er din jordnære forståelse av vår essensielle natur og det å være åpen til å se noe nytt du ikke har sett før.

Min inspirasjon til dette programmet

Min inspirasjon ligger i å være til støtte for andre, og spesielt i den verden vi opplever for tiden. Med dette programmet ønsker jeg i tillegg å støtte de som føler for å hjelpe andre, og dette ved å se i retning av vår essensielle natur –  slik at andre kan våkne opp til hvem de egentlig er, ha det bedre i seg selv, ha større innflytelse, nyte det de er en del av og lykkes i det de gjør, deres relasjoner og i livet generelt.

Når vi er oss selv ekte og levende, har vi muligheten til å være tilfredse med hele spekteret av det å være menneske, hva nå enn det er fra tid til annen og vi er mer åpne til det som faller seg naturlig.

Jeg er selv en trent guide med tusenvis av timer med guiding av mennesker i ulike typer roller i samfunnet og hatt egne mentorer av god kvalitet på veien. Dette og min forståelse tar jeg med meg inn i min rolle som mentor for nye og praktiserende guider.

Det å skape rom for andre til å utvikle seg naturlig og uttrykke seg i større grad, er en utrolig flott opplevelse og en stor gave.

BYGGE PRAKSIS

Øk din forståelse av vår sanne natur, og vær villig til å dele det du ser!

Kurset er for deg om du ønsker en mulighet til å…

 • Økt forståelse av hvor opplevelsen av begrensninger og frykt kommer fra
 • Oppleve større indre frihet og indre ro
 • Ta steget og dele autentisk det du ser
 • Være en del av en øvingsarena og et nettverk
 • Kjenne større inspirasjon og oppleve kraften i en støttende gruppe
 • Få jevnlig coaching/guiding og støtte i hverdagen
 • Treffe erfarne, jordnære guider og mentorer
 • Skape mer innflytelsesrik deling i det du er en del av
 • Bygge egen praksis eller forbedre du allerede gjør
 • Kjenne gleden av å lykkes

Kurset har IKKE fokus på…

 • problemer, hindringer og begrensninger
 • å dømme deg selv og andre
 • å «ta deg sammen» og «fikse» på deg selv
 • å «brette opp ermene», disiplin og viljestyrke
 • presse og stresse deg selv

I dette kurset hjelper jeg deg til å oppleve mer av det naturlige systemet som ligger i grunnen, og som er opphavet til indre ro, indre frihet, inspirasjon og det vi skaper.

 SELVE DRIVKRAFTEN – SELVE DRIVVERKET 

Katrine er en tvers gjennom god person som brenner for å hjelpe andre og å bidra til et rausere samfunn. Med stor klokskap og kjærlighet lytter og formidler hun fra hjertet til hver enkelt.

Katrine er tillitvekkende og utstråler en unik trygghet i sine roller som coach og kursleder, noe som klart bidro til at jeg fant en større indre ro i løpet av programmet. Stress og tankestøy falt gradvis litt mer bort, og jeg har fått ny forståelse av hvilken styrke og visdom som finnes i meg. Nå har jeg lyst til å guide andre, noe jeg ikke hadde sett for meg tidligere.

Å velge Katrine er å velge på øverste hylle, og jeg anbefaler henne på det varmeste.

Ingunn Nesset

Fotograf og journalist

Katrine har en egen evne til å skape ro og harmoni med sin framtoning og behagelige vesen, slik at de rundt henne senker skuldrene og kobler ut ytre forstyrrelser og press. Hun får fram kreativiteten og ufarliggjør det som stresser oss i hverdagen. Hennes budskap er enkelt og lett å omsette til egen person og hverdag.

Jeg har fått en helt ny forståelse for hva som er viktig for meg og min hverdag – tørre å velge bort ting, men heller sette drømmer ut i livet og se hva det kan føre til. De små tingene i hverdagen bidrar til større forandringer enn du tror. For meg har dette åpnet nye dører og jeg finner ny inspirasjon. «Veien er målet» – og det er viktig å ha det moro på veien.

Grethe Brøtmeth

Selvstendig Næringsdrivende

Livsforandrende: Katrine er naturlig, vennlig, åpen og ikke-dømmende. Hun er med andre ord svært tillitsvekkende.
Hennes vesen, perspektiv og visdom legger til rette for gode samtaler og livsforandrende innsikter.

Katrine takket ja til å bli mentor for min oppstartsbedrift sommeren 2020,
men det viste seg å være noe mye viktigere og mer grunnleggende vi skulle diskutere.

Allerede etter den tredje samtalen fikk jeg et gjennombrudd – en innsikt som forandret alt for meg.

Jeg er evig takknemlig, og hun har min sterkeste anbefaling.

Kristian Larsen

Gründer

“You have capacities within you that are phenomenal, if you only knew how to release them.” – David Bohm

Påmeldingsfrist 12.desember

Begrensede plasser

6 MÅNEDERS PROGRAM

Programmet kjøres i utgangspunktet online og på norsk

Samling 1
14.-16. januar 2022 (helg)

Tilbake til din sanne natur

Som guide, er det helt essensielt at du selv har gått opp løypa først – «walk the talk». Derfor er det viktig at du er villig til å åpne opp og gi slipp på det som holder deg tilbake fra å være deg selv ekte og autentisk – din sanne natur. Dette innebærer at du tørr å stå i det du opplever uansett hva det er – stå i det å være menneske – på veien til å være deg selv helt naturlig og oppleve det du virkelig er.

Samling 2
11.-13. februar 2022 (helg)

Lytte til vår sanne natur

Å lytte dypt er inngangsporten til å holde et rom for den andre personen til å oppdage sin egen visdom. Det å ikke lage egne antagelser og heller ha et åpent sinn, er noe vi stadig må minne oss selv om.

 

Samling 3
11.-13. mars 2022 (helg)

Se den innebygde helsen i vår sanne natur

Intelligensen bak alt liv – den innebygde visdommen –  uttrykker seg hele tiden på ulike måter. Det er viktig å være i stand til å se denne utfoldelsen med empati og medfølelse. Det å se den innebygde helsen i systemet, skaper mer indre ro og større frihet.

Samling 4

5.-6. april 2022 (ukedager-kveldstid)

Våkne opp til egne gitte sannheter og konsepter

Vi alle lever i separate virkeligheter som reflekterer vår eget nivå av bevissthet. Å våkne opp til våre egne gitte sannheter og konsepter, og se det uendelige potensialet, gir deg muligheten til å møte dine klienter med større medfølelse, empati og nysgjerrighet.

Samling 5

3.-4. mai 2022 (ukedager-kveldstid)

Se hvordan innflytelsen og progresjonen utfolder seg

Det å våkne opp til det vi virkelig er, tar ingen ende. På veien er det helt avgjørende som guide å se det fulle potensialet, øke din forståelse (grounding) og utdype din egen opplevelse.

 

Samling 6

31.mai – 1. juni 2022 (ukedager-kveldstid)

Feire og sette pris på det vi har lært

Vi bader i alt vi har lært og erfart, og feirer sammen. Forhåpentligvis kan vi møtes fysisk, men det vet vi ikke på dette tidspunkt, men kan diskutere det når tiden nærmer seg.

Hva vi gjør i samlingene

Samlingene vil være der for deg til å roe ned innvendig, finne tilbake til balanse og harmoni, heales invending, kjenne støtte og trygghet i gruppa, være mer fri og tilfreds og åpne opp for nye muligheter.

Vil kommer til å ha en blanding av fellessamlinger, små grupper, coaching/guiding, gjester (andre mentorer) og egentid til refleksjon.

 

Hver samling vil ta for seg:

– Egenutvikling
– Observere guiding
– Bygge praksis

 

Mellom samlingene

…vil vi ta for oss…

 • Supervision (møte) to ganger pr. mnd. – Timen skal gi deg muligheten til å få veiledning og hjelp underveis til din utvikling. Her kan du spørre og ta opp det som er relevant og til hjelp i øyeblikket.
 • Webinar med gjesteforeleser en gang pr mnd
 • 2 coaching/guidetimer med en gruppemedlem (guider hverandre en gang hver) 
 • Coache minimum en person til utenfor gruppa
 • Et opptak av en coachingtime du har (brukes til egen refleksjon)
 • Svar på spørsmål refleksjonsspørsmål knyttet til din utvikling og coaching/guiding
 • Dele det du har sett for deg selv i gruppa (skrive, video, sitat, FB Live eller andre måter å uttrykke deg på)

All undervisning og veiledning er bygget på læren fra Sydney Banks.

Gjesteforelesere

Jeg har invitert mentorer og gjesteforelesere jeg selv kjenner og er veldig glad i. De er jordnære, generøse, spennende, morsomme og ikke minst så har de et godt hjerte og omsorg for samfunnet.
Rohini Ross

Rohini Ross

Transformational Coach and Trainer

She is passionate about helping people wake up to their true nature so they can live fully with more peace of mind, inner freedom, and a deeper experience of love in their hearts.

Dicken Bettinger

Dicken Bettinger

Mentor

Helps people rise their level of well-being, so that people can experience less anxiety, less time feeling down, less stress, more enjoyment, a greater sense of aliveness,  light-heartedness, more confidence in decisions, and a greater ease in all of their relationships. 

Scott Kelly

Scott Kelly

Coach and integrative health practitioner

Vitality, Clarity and Performance for Life, Work and Play.

Helps people with stress, fatigue, anxiety, burnout and health challenges.

Angus Ross

Angus Ross

Transformational Coach

He work primarily with leaders, couples and those struggling with addiction.

He is also a former fashion and advertising photographer.

Barbara Patterson

Barbara Patterson

Mentor Business

She’s a global coach and consultant who helps leaders, entrepreneurs and coaches have fresh ideas, create incredible impact, and profit from stronger performance. By helping her clients access the untapped potential of their minds, they find new levels of success with less stress, while fostering a rich and fulfilling work and home life.

Eirik Grunde Olsen

Eirik Grunde Olsen

Co-founder and director of One Solution

One Solution is working to solve large-scale global challenges by helping individuals, communities and systems to change from within. We believe that educating people about the mind so they can reconnect to their innate well-being, resilience and capacity for new ideas is the most efficient and sustainable solution to any problem.

Linda Pransky

Linda Pransky

Mentor Practitioners

She spent more than 40 years teaching something that produces an immediate rise in the confidence, clarity, and effectiveness of people just like you.

She work with couples, parents, individuals and business leaders and are most noted for our work mentoring and training practitioners across the globe.

Dr. Amy Johnson

Dr. Amy Johnson

Psychologist, coach, author and speaker

She helps people find true, lasting freedom from unwanted habits via insight rather than willpower. She is author of Being Human and The Little Book of Big Change: The No-Willpower Approach to Breaking Any Habit. She runs The Little School of Big Change, an online school that has helped hundreds of people find freedom from anxiety and habits and live a more peaceful life.

Ukjent

Ukjent

Ukjent

Flere mentorer og gjesteforelesere vil bli kunngjort snart…

Tidsplan og investering

Helgesamlingene:
Fredag kl.19-21*
Lørdag kl.10-14*
Søndag kl.18-21*
 
Første samling er fredag 14.januar!

*Alle tidene er delvis satt, men kan være behov for justering, da vi blant annet har utenlandske gjesteforelesere fra andre tidssoner.

Dersom du skulle få problemer med å møte opp en dag, så vil det bli gjort opptak slik at du kan se dette før vi møtes igjen neste gang.

Samlingene våre holdes online på Zoom. Det har fungert utrolig fint og har hatt en kraftfull effekt på vårt samhold og læring. Deltagerne er veldig tilstede og kan kjenne en nærhet til hverandre og det vi holder på med. Det har bevist for oss, at det å ikke møtes fysisk ikke har vært til hindring for de gode resultatene vi har hatt med programmet.

Investering kr.27.000,- eller kr.4.500,- pr.mnd.

 Om du skulle ha økonomiske utfordringer med å melde deg på, kan du søke økonomisk støtte ved å angi dette i registreringsskjemaet. 

Det er begrensende plasser, så registrer deg for vurdering. Registreringen er ingen bindende påmelding, men da vet jeg at du er interessert, og vi kan sammen sjekke ut om du er en passende match for programmet.

Påmeldingsprosessen

…sjekk om du passer til dette programmet…
 

Dette programmet er åpent for alle. Det er ment at dette skal være en mangfolding og inkluderende gruppe. Du skal kunne være deg selv og utvikle deg i den retningen du kjenner for. Allikevel vil det være noen kriterier i form av holdinger og instilling.

Er dette programmet av interesse for deg, inviterer jeg deg til å svare på skjemaet ved å trykke på knappen under…

Påmeldingsfrist 12.desember

Begrensede plasser

Tryggheten, tilliten, åpenheten som oppstod er magisk og grunnen til at jeg elsker dette programmet!

Den friheten som skapes i meg, når jeg ser at jeg blir godtatt akkurat som jeg er.

At det ikke er noe som behøver å fikses, vi er perfekte slik vi er.

Eg har gleda meg til kvar samling. Eg har fått venner for livet. Fantastisk å vera i ei slik gruppe med hjertevarme, rause mennesker

Ikkje nøl! Det er livsendrende. Alle blir ivaretatt og fulgt opp på beste måte. Du treng berre vera deg sjølv. Det må oppleves!

Om noen vurdere å melde seg på eller er nysgjerrig ville jeg på det sterkeste anbefale å bli med på programmet.

Det er bare å gjøre det. Den kjærligheten du vil oppleve til deg selv og verden rundt er livsendrende.

Kriterier for programmet

Å være villig til å:

 • Gjøre den innvendige og ytre reisen i det å bli og være en bedre guide, og bygge din egen eller forbedre praksisen du har eller dele der du allerede er.
 • Delta i to månedlige coachingtimer med en annen gruppedeltager.
 • Gjøre opptak av en time med coaching pr. mnd.
 • Være en aktiv deltager ved å dele din opplevelse i den private facebookgruppa, respondere på andres innlegg og ved å støtte andre medlemmer.
 • Delta i supervision (møte) 2 ganger pr. mnd.
 • Tilby andre coaching/guiding gjennom hele perioden (betalt eller ikke betalt).
 • Delta i seks helgesamlinger eller se opptak dersom du absolutt ikke kan en gang.
 • Dele egne innsikter og opplevelser til støtte for andre.

 

Katrines bakgrunn og intensjon med kurset

«Hva om hindringer og begrensninger er funnet på?» – Katrine Nysveen

 

Hei! For flere år siden, opplevde jeg å sitte i en jobb jeg ikke lenger ville ha. Jeg kjente en naturlig dragning til noe annet, men turte ikke å slutte. Jeg tenkte at jeg hadde tross alt tatt lang utdanning, satt i en godt betalt jobb og var alltid ettertraktet i markedet. Så jeg fortsatte en stund til, men følte at jeg ikke var ærlig med seg selv. Dette gjorde at jeg kunne kjenne en indre konflikt og at jobben ble tyngre. Redselen for å slutte og om jeg ville klare meg, var for sterk. Men så kom jeg over noen grunnleggende prinsipper om hvordan vi mennesker skaper vår egen virkelighet og vårt naturlige potensiale til å oppleve livet nytt og annerledes. Jeg så at hindringene for å slutte i jobben og gjøre det hun virkelig ville, var noe hun selv hadde funnet på. Og at vi kan følge vår indre guiding uten å være redde for fremtiden, og overraskende se at det går mye bedre enn forventet. Siden den gang har jeg utdannet seg til Transformative Coach og 3P mentor hos Pransky & Associates i USA, og hjelper i dag andre til å oppleve større lettelse og frihet i livet – ha det bra i seg selv og skape det de egentlig ønsker.

Se mer om dette i blogginnlegget her: 

https://www.etgodtsamfunn.no/2018/10/hva-om-hindringer-og-begrensninger-er-funnet-pa/ 

Som transformative coach og mentor, har jeg hjulpet mennesker i ulike roller og samfunnslag i over 6 år. Alt fra bedriftsledere og gründere til foreldre, idrettsutøvere, unge og arbeidsledige – Den forståelsen de lærer seg dekker alle områder av livet.

Grunnen til at jeg nå kjører dette programmet, er fordi jeg ønsker å støtte en gruppe mennesker som trenger hjelp til å komme seg mer opp og ut og gjøre det de faktisk vil – være seg selv mer ekte og naturlig, ta bedre vare på seg selv, elske jobben og være til service for andre. De vil ikke bare få hjelp til å komme igang med dette, men også få jevnlig støtte i hele 6 mnd for å skape momentum.

Dette programmet er for alle som er en bra match og som virkelig vil være mer til hjelp for andre og samfunnet uten at det sliter på dem, men heller utvikler dem selv og fyller dem med energi, glede og kjærlighet.

Fint om du kan dele dette med noen du tror vil være interessert. Jeg trenger å få ut denne informasjonen også til mennesker som ikke kjenner til denne forståelsen, programmet og denne måten å utvikle seg og jobbe på. 

Meningen med programmet er å nå flere ulike personer som vil dele og hjelpe andre der ute uavhengig av kjønn, interesseområde, type jobb og utdanning, økonomisk status, personlighet eller evner. 

Det er misforståelsen av hvem vi er som skaper lidelse og problemer, og dette gir utslag i relasjoner, parforhold, mentalt stress og ustabilitet, negativ oppførsel, sykdom, problemer og om vi lykkes.

Programmet vil utvikle guider som trygt og godt vil lede andre hjem i dem selv, så de kan leve livet mer fullstendig og nyte det å være menneske uansett på hvilket område i livet de opplever å slite. 

Samfunnet trenger mennesker som er modige nok til å ta sin egen indre reise, for så å være snill nok til å dele og guide andre til deres sanne natur og tilstand av indre ro, balanse, indre frihet, tilfredshet, harmoni og kjærlighet.

«Eg kan ikkje få takka Katrine nok, for det ho har betydd for meg, og min utvikling. Det 6 månaders programmet som eg har deltatt på, har endra mykje meir enn eg kunne drøyma om for meg.
Ho er ein raus, tillitsvekkande, klok, uhøgtidelig og varm person.
Anbefalast på det varmaste!»

– Mona Hellen 

Påmeldingsfrist 12.desember

Begrensede plasser

HAR DU SPØRSMÅL?

Benytt skjema under og du vil få svar

3 + 9 =

Jeg traff Katrine første gang i en Gründerforening i 2015. Jeg var usikker på hva jeg skulle gjøre med drømmen min og hvordan jeg skulle gå frem. Vi alle var opptatt av å finne den rette fremgangsmåten, mens Katrine hadde et litt annet forhold til dette. Hun hjelp meg til å ha mer tillit til det naturlige og finne indre ro. Jeg husker hun en dag sa til meg: «Ta det som det kommer!». Og siden den gang har ting lagt seg tilrette som perler på en snor, og det har vært en spennende reise. Jeg opprettet Boldbooks og koser meg med dette i dag….and I’m still going with the flow!

Kristin Over-Rein

Grunnlegger og CEO, Boldbooks

Jeg ble kjent med Katrine og hva hun jobber med ved at hun var på en del møter i lokalet vårt. Først var jeg litt skeptisk, og tenkte dette var veldig komplisert. Så ble jeg med på kurs, og er det noe jeg ikke har angret på, så er det nettopp det. Vil nesten si at Katrine har gitt meg tilbake en vesentlig del av livet mitt. Det er jeg som har gjort ting komplisert hele tiden, og dette var å gjøre det enkelt igjen. Tenke enkelt igjen, sånn som jeg gjorde som barn.
Etter dette kurset får man et helt annet perspektiv på ting. I motsetning til andre kurs jeg har vært på som forsvinner like fort ut som det kommer inn, så har dette rotfestet seg. Det er nå flere måneder siden jeg var med på kurset, og hver dag tenker jeg fortsatt på kurset, og sakte men sikkert tar jeg tilbake livet mitt uten alle forstyrrende tanker og styr som jeg har vært en del av sammen med alle andre. Jeg har hatt mange kurs i løpet av livet, men dette er det eneste jeg med hånden på hjertet vil anbefale absolutt alle.
Tone Høglien

Daglig leder, Bestefarhuset

Jeg deltok under Katrine Nysveens kurs – “Vårt potensiale til å skape endring” – 

Jeg kan varmt anbefale Katrine – fordi:

Hun har et tydelig, lettfattelig, sympatisk og positivt budskap.

Hun er seg sjøl 100 prosent uten staffasje eller overflatiske virkemidler.

Kurset peker ikke til verken religion eller noen slags guru.

Hun fikk meg til å bli mye mer bevisst på å ikke la andre faktorer enn min egen innside få styre hvordan jeg skal ha det i livet.

Kurset fikk meg til å slappe mer av i stressede situasjoner i hverdagslivet – og ved store anledninger – enn hva tilfellet har vært tidligere.

Og sist, men ikke minst, så jeg hvordan andre kursdeltakere fikk en oppvåkning og så mer positivt på tilværelsen.

Jeg vil beskrive Katrine Nysveen som ei lyttende og positiv jente med substans, livsvisdom og et vinnende vesen.

Kort sagt: Hel ved.

Roger Ødegård

Journalist

We should not forget what we are capable of. It’s built into us. It starts with knowing who we really are! 

– Mavis Karn

 Q & A – Vanlig stilte spørsmål og svar  

Er det noe du er usikker på? 

 

Jeg ser ikke for meg at jeg klarer alt i sertifiseringen. Hva gjør jeg da?
Det kan være at du har den opplevelsen nå, men at det ikke oppleves slik senere i programmet.
Det kan også være at du ikke skal gjøre alt slik som angitt, eks holde en FB Live. Vi kan finne andre måter du kan dele og uttrykke deg på, som passer bedre for deg. 

Kan jeg delta uten å ta selve sertifiseringen?
Dette er fullt mulig. Du vil få masse ut av programmet uavhengig av dette. Grunnen til at jeg har lagt opp til sertifisering i utgangspunktet, er det at vi mennesker er kapable til så mye mer enn vi er klar over. Og dette kan vi få til uten at det oppleves som at det kreves så mye mer av oss, kanskje tvert i mot noen ganger. Når du er engasjert, interessert og tilstede i øyeblikket, så går ting av seg selv.
En annen grunn er at det er en fin måte å bli kvitt noe av den frykten/redselen vi har for å gjøre bestemte ting. Når vi står i det, kan vi etterhvert oppleve at det er ikke så vanskelig og ille allikevel.

Hva om jeg ikke har tid eller føler det er dårlig timing?
Det kan være du har planlagt noe på de tidspunktene som er angitt, at du opplever å ha for mye annet som foregår eller at du ikke er helt klar. Dette kan virke som at det er spikret i stein, og er et klart svar på at du ikke skal delta. Samtidig, har vi muligheten til å være kreative om det er noe vi virkelig ønsker å få til, og da får vi hjelp til å la ting løse seg. Det er avhengig av at vi er åpne til at ting ikke nødvendigvis trenger å være slik vi ser det i utgangspunktet.

Hva om jeg ikke har personligheten eller evnene?
Vår personlighet endrer seg stadig. Den er ikke fast og statisk. Det du opplever i dag, trenger nødvendig ikke å være slik senere. Når vi ser dette, åpner vi automatisk opp for endring og et mye større potensiale enn vi så for oss.

Hva om jeg ikke har råd til programmet?
Da kan du ta kontakt med meg på mail katrine@katrinenysveen.no, også finner vi en løsning. Penger skal ikke stå til hindring for at du får utvikle deg og hjelpe andre.

Uansett hva du er usikker på og om svarene mine passer deg, så vil jeg du selv skal lytte til en dypere inspirasjon i deg selv. Hva som gjør at du er interessert i programmet eller se i denne retningen? Kanskje det er noe der som har en dragning til noe du ønsker og vil åpne mer opp for. Bare du vet på et dypere plan, når du er ærlig med deg selv.
Meningen med programmet er å hjelpe de som vil komme over frykten og gjøre det de virkelig vil.

Er det mer du lurer på, så er det bare å ta kontakt!

Eller du kan registrere deg under! Registreringen er ingen bindende påmelding, men da vet jeg at du er interessert, og vi kan sammen sjekke ut om du er en passende match for programmet.

 

Påmeldingsfrist 12.desember

Begrensede plasser

Jeg har hatt gleden av å være både medstudent og elev av Katrine Nysveen. Hennes ekte, jordnære og stødige måte å være på, virker både beroligende, oppfriskende og nærende. Hun evner å skape et «rom» hvor jeg ikke bare har fått tillatelse, det skjer automatisk, at jeg lander dypere i meg selv. Jeg blir kjent med en del av meg som ikke ofte får lov til å komme til overflaten på grunn av en hektisk hverdag, gamle overbevisninger og programmering på autopilot. I de trygge rammene Katrine skaper kan jeg uttrykke og utfolde meg selv, ekte og ærlig. Alle følelser får lov til å komme til overflaten via den delen av meg som er min sanne natur, indre visdom, min magefølelse og intuisjon. Det gir enorm frihet å la hele meg få uttrykke det som melder seg i øyeblikket, og vite at det er trygt.

Det er ikke mange som har denne evnen til å favne hele mennesket slik Katrine er og gjør. I en god kombinasjon av alvor, varme og humor. Hennes unike tilstedeværelse både for enkeltpersoner og i gruppe må bare oppleves.

Trine Pedersen

Coach og Guide, Jubel i hjertet

Katrine inviterte meg med på en reise med Naturlig Guide Program i mars 2021. Hun har gjennom programmet lagt til rette for at jeg kan tørre å være ærlig og autentisk i livet mitt. Og det å få oppleve å være del av en gruppe som ønsker å få det bedre og kunne hjelpe andre, har forandret hverdagen min totalt. Jeg lever fortsatt i samme omstendigheter som før programmet, men jeg opplever at bekymringer og frykt smuldrer opp bare ved å se hva det er og vite at jeg er ivaretatt uansett. Jeg er mer tilstede. Jeg lytter mer til andre og meg selv. Jeg har alt jeg trenger. Jeg har trodd at hvis jeg bare skjønner prinsippene godt nok, sånn som de andre gjør, da blir alt bra og da slipper jeg å føle på smerte, men nå har jeg kjent på at det å leve ikke trenger å være bare «rosa skyer», men inneholder alt uten at det «skumle» og ubehagelige tar overhånd og får så stor makt og plass. Katrine har en utrolig evne til å formidle prinsippene på en måte som går rett i hjertet. Hun er ærlig og kjærlig og forteller åpent det som kommer opp. Jeg er så utrolig takknemlig for å oppleve ringvirkningene hennes og håper at jeg kan være med på å spre de videre❤
Camilla Holten

Personlig Assistent og Guide

Hvis du er klar for et nytt og bedre kapittel i ditt liv, anbefaler jeg dette programmet på det sterkeste. Katrine har satt sammen et fantastisk program som tilrettelegger for at du kan falle tilbake til den du virkelig er (din sanne natur) i et trygt miljø.

Når du er mer i kontakt med vår sanne natur, slipper du løs din indre visdom, humor, kreative geni og gode selvfølelse. Lykkefølelsen melder seg igjen i form av tilfredshet, glede, optimisme, fredfullhet, kjærlighet, ydmykhet, takknemlighet og at du føler deg mer «levende». Herfra er det helt naturlig for deg å guide andre til å finne det samme i seg selv. Gjennom denne reisen vil du erfare gjentatte ganger at du kan hjelpe andre ved å helt naturlig være akkurat den du er. Du vil lære deg selv bedre å kjenne, og knytte gode vennskapsbånd med de andre i programmet.

Du vil oppleve alle disse tingene, og i hvilken grad du gjør det, avhenger av din egen innsats. Innsatsen i dette programmet handler ikke om å konsentrere seg, lære og pugge, men i stedet å møte opp som du er, og lytte dypere fra et stille sinn. Samt å delta aktivt ved å dele det du opplever og ved å stille spørsmål når du undrer deg over noe.

Når du er ved veis ende vil du innse at det handlet mer om gi slipp på noe enn å lære noe nytt. 

Kristian Larsen

Leder og Gründer