TA AV DEG MASKA 2021

 

 

 VÆR DEG SELV EKTE OG ÆRLIG I ARBEIDSLIVET OG ELLERS

 

Finn tilbake til den indre roen og tryggheten i deg selv,

og opplev lettelse, frihet, ny inspirasjon og nye muligheter!  

ONLINE KURS – Liten gruppe – 4 webinarer

Dato kommer!

Påmeldingsfrist

Begrensede plasser

Skulle du ønske du hadde mer indre ro og trygghet i deg selv?

Kjenner du at du ikke føler deg helt fri innvendig?

Ønsker du å føle deg mer inspirert og motivert?

Vil du kjenne mer på drivkraften, gleden og friheten i livet?

Da er dette kurset noe for deg! 

Jeg hjelper deg til å…

 • gi slipp på engstelser, usikkerhet, stress og innvendig uro, slik at du kan oppleve større glede og frihet i livet.

 • la tankestøy og redsel ligge, og kjenne mer på den lidenskapen, inspirasjonen og drivkraften som ligger i deg. Ikke fra eget ego, men fra det som er naturlig og enkelt for deg.

 • Jeg vil guide deg tilbake til den du er – din sanne natur – slik at du kan være deg selv mer ekte og autentisk, og oppleve større lettelse.

Vær deg selv og se hvordan det omformer din tilstedeværelse og din opplevelse av deg selv og det du er en del av…til noe du egentlig ønsker.

…i jobb, parforhold, familie, venner, helse, miljø, samfunn…

 

 

Autentisk suksess kommer av å være ærlig med seg selv, lytte og handle fra en dypere indre visdom, og ikke pushe seg selv fra egen usikkerhet, eget ego og det vi tror vi må være og gjøre.

Vi lever i våre vaner i det daglige – slik vi tror det skal være, det vi tror vi må gjøre og den vi tror vi er og må være. Men når vi våkner opp til den vi virkelig er, at alt er funnet på, og at det nødvendigvis ikke trenger å være slik, ser vi klarere om vi virkelig er oss selv ekte og autentisk, og ikke minst ærlige med oss selv.

Når vi ikke er oss selv, kan vi kjenne anspenthet og uro innvendig. Vi forsøker å være og gjøre det vi tenker er riktig og ikke det som er naturlig i øyeblikket. Det kan være vi forsøker å imponere, eller skjule ting ved oss selv, pusher oss selv til noe vi tror vi vil, eller vi lar være og ikke tør å gjøre det vi virkelig vil.

Når vi er oss selv ekte og autentiske, og lytter dypere til en sannhet og guiding i oss selv, utfolder alt seg mer naturlig og uanstrengt. Vi kan senke skuldrene, føle lettelse, slippe tak i problemer og begrensninger, mulighetene åpner seg og vi kan skape det livet vi egentlig ønsker.

 

Å ta seg tid til å være ærlig med seg selv, åpner et nytt perspektiv på hva som faktisk er mulig.

HAVE THE GUTS TO BE TRUE TO YOURSELF.

NOTHING ELSE. 

– Robin Sharma

Kurset er en mulighet til å kunne…

 • senke skuldrene, og finne roen og tryggheten i deg selv
 • finne tilbake til den du virkelig er og trives med å være
 • være ærlig med deg selv og lytte i større grad
 • finne veien til større klarhet, inspirasjon og glede
 • oppleve nye nivåer av lettelse, frihet og tilfredshet i jobb, i relasjoner og i livet generelt
 • oppleve at du ikke er alene og bli inspirert av andre
 • oppdage et større potensiale og nye muligheter i deg selv, i andre og det du allerede er en del av
 • føle glede av å skape positiv endring

Kurset har IKKE fokus på…

 • problemer, hindringer og begrensninger
 • å dømme deg selv og andre
 • å «ta deg sammen» og «fikse» på deg selv
 • å «brette opp ermene», presse og stresse deg selv og andre

I dette kurset hjelper jeg deg til å oppleve mer av det naturlige systemet som ligger i grunnen, og som er opphavet til trygghet, inspirasjon, glede og frihet.

 SELVE DRIVKRAFTEN – SELVE DRIVVERKET 

Katrine har en egen evne til å skape ro og harmoni med sin framtoning og behagelige vesen, slik at de rundt henne senker skuldrene og kobler ut ytre forstyrrelser og press. Hun får fram kreativiteten og ufarliggjør det som stresser oss i hverdagen. Hennes budskap er enkelt og lett å omsette til egen person og hverdag. Jeg har fått en helt ny forståelse for hva som er viktig for meg og min hverdag – tørre å velge bort ting, men heller sette drømmer ut i livet og se hva det kan føre til. De små tingene i hverdagen bidrar til større forandringer enn du tror. For meg har dette åpnet nye dører og jeg finner ny inspirasjon. «Veien er målet» – og det er viktig å ha det moro på veien.
Grethe Brøtmeth

Leder og Selvstendig Næringsdrivende

Katrine er en tvers gjennom god person som brenner for å hjelpe andre og å bidra til et rausere samfunn. Med stor klokskap og kjærlighet lytter og formidler hun fra hjertet til hver enkelt.

Katrine er tillitvekkende og utstråler en unik trygghet i sine roller som coach og kursleder, noe som klart bidro til at jeg fant en større indre ro i løpet av programmet. Stress og tankestøy falt gradvis litt mer bort, og jeg har fått ny forståelse av hvilken styrke og visdom som finnes i meg. Nå har jeg lyst til å guide andre, noe jeg ikke hadde sett for meg tidligere.

Å velge Katrine er å velge på øverste hylle, og jeg anbefaler henne på det varmeste!

Ingunn Nesset

Journalist og fotograf

Hvis du er klar for et nytt og bedre kapittel i ditt liv, anbefaler jeg dette kurset på det sterkeste. Katrine har satt sammen et fantastisk opplegg som tilrettelegger for at du kan falle tilbake til den du virkelig er (din sanne natur) i et trygt miljø.

Du slipper løs din indre visdom, humor, kreativitet og gode selvfølelse. Lykkefølelsen melder seg igjen i form av tilfredshet, glede, optimisme, fredfullhet, kjærlighet, ydmykhet, takknemlighet og at du føler deg mer «levende». Du vil lære deg selv bedre å kjenne, og knytte gode vennskapsbånd med de andre i kurset.

Katrine er naturlig, vennlig, åpen og ikke-dømmende. Hun er med andre ord svært tillitsvekkende.
Hennes vesen, perspektiv og visdom legger til rette for gode samtaler og livsforandrende innsikter.
Katrine takket ja til å bli mentor for min oppstartsbedrift sommeren 2020,
men det viste seg å være noe mye viktigere og mer grunnleggende vi skulle diskutere.
Allerede etter den tredje samtalen fikk jeg et gjennombrudd – en innsikt som forandret alt for meg.
Jeg er evig takknemlig, og hun har min sterkeste anbefaling.

Kristian Larsen

Leder og Gründer

Jeg har hatt gleden av å være med på kurs hos Katrine Nysveen. Hennes ekte, jordnære og stødige måte å være på, virker både beroligende, oppfriskende og nærende. Hun evner å skape et «rom» hvor jeg lander dypere i meg selv. Jeg blir kjent med en del av meg som ikke ofte får lov til å komme til overflaten på grunn av en hektisk hverdag og gamle overbevisninger. I de trygge rammene Katrine skaper kan jeg uttrykke og utfolde meg selv, ekte og ærlig. Alt jeg trenger får lov til å komme til overflaten gjennom min sanne natur, indre visdom, min magefølelse og intuisjon. Det gir enorm frihet å la hele meg få uttrykke det som melder seg i øyeblikket, og vite at det er trygt.

Det er ikke mange som har denne evnen til å favne hele mennesket slik Katrine er og gjør. I en god kombinasjon av alvor, varme og humor. Hennes unike tilstedeværelse både for enkeltpersoner og i gruppe må bare oppleves.

Trine Pedersen

Jubel i hjertet

“You have capacities within you that are phenomenal, if you only knew how to release them.” – David Bohm

Påmeldingsfrist

Begrensede plasser

NOEN ORD FRA KATRINE 

Oppstart er 10. november og ikke 25. som sagt på videoen

INNHOLD

   • 4 webinarer hvor du får muligheten til å senke skuldrene, finne tilbake til tryggheten i deg selv, inspirasjon, glede og oppleve større lettelse og frihet i jobb og livet generelt. Katrine deler av egne innsikter, guider dere på veien og gir rom for refleksjon, stille spørsmål, dele og bli inspirert av hverandre i et støttende og inkluderende miljø. 

   Onsdag 10. nov kl.20-21
   Onsdag 17. nov kl.20-21
   Onsdag 24. nov kl.20-21
   Onsdag 1. des kl.20-21

  •  

   • Tilgang til videoer/lydfiler mellom webinarene.
   • Privat Facebookgruppe for bruk internt i gruppa.
   • Mulighet for 1 coachingsamtale med Katrine i løpet av kursperioden

Pris: Kr.750,-

Ønsker du å finne tilbake til tryggheten i deg selv, og se hvordan det kan gjøre livet lettere, mer spennende og tilfredsstillende? 

 

Ønsker du å la deg overraske? 

Bli med oss i disse 3 ukene og se hva som dukker opp.

Påmeldingsfrist

Begrensede plasser

Min bakgrunn og intensjon med kurset

«Hva om hindringer og begrensninger er funnet på?» – Katrine Nysveen

 

For flere år siden, opplevde jeg å sitte i en jobb jeg ikke lenger ville ha. Jeg kjente en naturlig dragning til noe annet, men turte ikke å slutte. Jeg hadde tross alt tatt lang utdanning, satt i en godt betalt jobb og var alltid ettertraktet i markedet. Jeg fortsatte en stund til, men følte at jeg ikke var ærlig med seg selv og andre, og som om jeg gikk rundt med en maske på. Dette gjorde at hodet stadig var fylt med en indre konflikt og at jobben ble tyngre. Redselen for å slutte og om jeg ville klare meg, var for sterk. Men så fikk jeg en innsikt. En innsikt som skapte en enorm lettelse og frihet i meg. Jeg kunne plutselig gå inn på jobben igjen en dag, og oppleve at det var ingenting å være redd for. «Maska» var borte og jeg var bare meg selv, med en indre ro og trygghet jeg aldri hadde kjent før. Jeg så at jeg ikke trengte å tvinge meg selv til å være der lengre. De begrensende tankene jeg trodde på, var ikke lenger sanne eller relevante for meg, og jeg hadde da en underliggende naturlig indre ro, trygghet og selvtillit til å gjøre noe annet. Andre sa jeg var modig, men det var plutselig ingenting å være modig i forhold til. Det var ingen realitet lengre – det var ikke i min virkelighet at jeg ikke kunne gjøre dette. Det å se at vi er tenkeren og skaperen av vår egen virkelighet hjalp meg enormt i dette tilfellet, men har også hjulpet meg ellers i livet. Jeg har bare blitt mindre og mindre redd for egne opplevelser, tar ikke ting så alvorlig lengre og hadde et mer åpent sinn til nye muligheter. Jeg så at vi kan være oss selv ekte, senke skuldrene og følge vår indre guiding uten å være redd for fremtiden, og overraskende se at det går mye bedre enn forventet. Siden den gang har jeg utdannet meg til coach og mentor, og hjelper i dag andre til å oppleve større lettelse og frihet i livet – ha det bra i seg selv og skape det de egentlig ønsker.

Se mer om dette i blogginnlegget her: 

https://www.etgodtsamfunn.no/2018/10/hva-om-hindringer-og-begrensninger-er-funnet-pa/

Påmeldingsfrist

Begrensede plasser

– Jeg har aldri gjort mindre for å selge mer – takket være Katrine!

Etter samtaler med Katrine, har jeg virkelig sett gevinsten av å ikke stresse meg opp innvendig. At tanker bare kan komme og gå, uten at jeg trenger å gjøre noe med de. Flyten og kontakten med kunder og kollegaer ble så mye bedre. Jeg er mer tilstede og autentisk i det som skjer, og resultatet kommer deretter. Jeg doblet min omsetning på et halvt år!

Johannes Holmedahl

Grunnlegger og Daglig leder, Brainify

Jeg traff Katrine første gang i en Gründerforening i 2015. Jeg var usikker på hva jeg skulle gjøre med drømmen min og hvordan jeg skulle gå frem. Vi alle var opptatt av å finne den rette fremgangsmåten, mens Katrine hadde et litt annet forhold til dette. Jeg husker hun en dag sa til meg: «Ta det som det kommer!». Og siden den gang har ting lagt seg tilrette som perler på en snor, og det har vært en spennende reise. Jeg opprettet Boldbooks og koser meg med dette i dag….and I’m still going with the flow!
Kristin Over-Rein

Grunnlegger og CEO, Boldbooks

Jeg ble kjent med Katrine og hva hun jobber med ved at hun var på en del møter i lokalet vårt. Først var jeg litt skeptisk, og tenkte dette var veldig komplisert. Så ble jeg med på kurs, og er det noe jeg ikke har angret på, så er det nettopp det. Vil nesten si at Katrine har gitt meg tilbake en vesentlig del av livet mitt. Det er jeg som har gjort ting komplisert hele tiden, og dette var å gjøre det enkelt igjen. Tenke enkelt igjen, sånn som jeg gjorde som barn.
Etter dette kurset får man et helt annet perspektiv på ting. I motsetning til andre kurs jeg har vært på som forsvinner like fort ut som det kommer inn, så har dette rotfestet seg. Jeg har hatt mange kurs i løpet av livet, men dette er det eneste jeg med hånden på hjertet vil anbefale absolutt alle.
Tone Høglien

Daglig leder, Bestefarhuset

Jeg deltok på kurset – “Vårt potensiale til å skape endring”.

Jeg kan varmt anbefale Katrine – fordi:

Hun har et tydelig, lettfattelig, sympatisk og positivt budskap.

Hun er seg sjøl 100 prosent uten staffasje eller overflatiske virkemidler.

Hun fikk meg til å bli mye mer bevisst på å ikke la andre faktorer enn min egen innside få styre hvordan jeg skal ha det i livet.

Kurset fikk meg til å slappe mer av i stressede situasjoner i hverdagslivet – og ved store anledninger – enn hva tilfellet har vært tidligere.

Jeg vil beskrive Katrine Nysveen som ei lyttende og positiv jente med substans, livsvisdom og et vinnende vesen.

Kort sagt: Hel ved.

Roger Ødegård

Journalist

We should not forget what we are capable of. It’s built into us. It starts with knowing who we really are! 

– Mavis Karn