COME ALIVE

…AND SEE WHERE IT TAKES YOU…

 

 

 

ONLINE KURS – 5 WEBINARER

14. feb. – 3. mars

Påmeldingsfrist søndag 13.februar

WHAT’S LIVE IN YOU?

Først når vi er i kontakt med det vi egentlig er og er ærlige med oss selv, ser vi hva mer som virkelig er mulig

Bli med på et 3 ukers kurs hvor du finner tilbake til deg selv og det du har i deg – det du egentlig vil være, gjøre og uttrykke!

Lytt dypere og opplev mindre press, mer inspirasjon, større frihet og tilfredshet i arbeidslivet og ellers!

Begrensede plasser

HAVE THE GUTS TO BE TRUE TO YOURSELF.

NOTHING ELSE. 

– Robin Sharma

Det siste året har fått mange til å lande litt, tid til å reflektere over ting og kjenne etter i seg selv. Mange har fått kjenne på og sett klarere hva som er viktig for dem og hva de egentlig ønsker å bruke mer tid på. De er kanskje ikke motivert eller inspirert av det samme som før. Nye tanker og drømmer kommer frem.

Er du en av de som ønsker å være mer ærlig med deg selv og leve slik du egentlig ønsker? 

Da er dette kurset noe for deg! 

COME ALIVE er et 3 ukers kurs (reflekterende reise) hvor du finner mer tilbake til den du virkelig er – tør å kjenne etter og være mer ærlig med deg selv. Da kan du slippe tak på det du tror du må være og gjøre, det du tror du må akseptere og det som begrenser deg eller holder deg tilbake. Derfra har du muligheten til å leve og skape det som er autentisk og helhjertet fra din side. Det som kjennes inspirerende og godt ut for deg.

Hva om du kan lytte til det livet forsøker å fortelle deg – hvor det ønsker å lede deg, istedenfor å gjøre som du alltid pleier? Hva om du kan gi slipp på falsk trygghet, falske garantier og leve mer i det ukjente? Hva om det får deg til å føle deg mer levende?

Hva er det som rører seg i deg nå for tiden? Hva er det som får deg til å kjenne på inspirasjon, kreativitet og glede? Hva får deg til å kjenne deg mer levende? Hva ville du gjort mer av eller vært en del av, om du sluttet å holde deg selv tilbake? Hva om du gav slipp på det du har gjort tidligere og hva andre gjør, og i stedet holdt deg til din autentiske og unike måte å være og uttrykke deg på. Rett og slett bare være deg selv i større grad.

I det siste halve året, har jeg kjent på det å gi slipp på det som fungerte. Jeg kjørte et program som var perfekt på alle måter, så det ville vært vanlig å tenke at jeg må kjøre det på nytt i vinter. Alle de «logiske» og «fornuftige» tankene pekte i den retningen, men det skjedde ikke. Det var noe annet som var ferskere og ville frem i meg på dette tidspunktet.  

Tidligere ville jeg fulgt tankene om at jeg må gjøre det, for så å “push’et» meg til det, men det gjør jeg ikke i så stor grad lenger. Jeg ser at vi ikke trenger å leve et liv under press. Jeg har lært å lytte dypere til det som er levende i meg, det som naturlig vil frem i øyeblikket, og der kommer det med en kraft som går i den retningen jeg egentlig vil. Så jeg lot programmet ligge litt og utforsket hva det egentlig var livet ville.

Gjennom samtaler med venner, kollegaer og kunder, ble det mer og mer synlig og tydelig for meg. Det å løsrive meg fra det som har vært og fungerte, er ikke alltid så lett, men det var en stor lettelse i seg selv når det slapp taket. Det fine er at når vi slipper taket, åpner det seg nye dører og vi får mer energi og flyt inn i det nye.

Du har kanskje, som mange jeg har snakket med, opplevd å stå på terskelen til noe nytt. Du har vokst fra det du en gang levde i og den personen du var. Du kjenner kanskje et nytt potensiale åpner seg og noe nytt er på vei.

Kanskje du ikke er helt sikker på hva dette betyr, men bare vet at du ikke vil gå tilbake til det som var og heller ikke overse de indre signalene og guidingen i deg selv. Det kan, men ikke nødvendigvis bety radikale endringer. Du bare vet at det er et signal innenfra som forteller deg at du skal navigere på en ny måte i livet.

Det fine med dette, er at vi ikke trenger å vite på forhånd hvordan dette skal gjøres. Vi har alt vi trenger i oss for å bringe frem det vi er ment til å gjøre, uttrykke, oppleve og dele.

Det er mye som skjer i oss selv og rundt oss. Jeg kan ikke tenke meg noen bedre måte å ta vare på oss selv og andre enn å gi oss selv litt tid og rom til å lytte. Spørre oss selv, utforske og kontinuerlig tune inn til og spille på lag med oss selv og de dypere signalene vi får. Det å lytte dypere, gi slipp på begrensninger og leve inn i året med mindre press, mer frihet og mer tilstedeværelse.

Når vi tuner mer inn til oss selv og vår sanne natur, får vi mer tilgang til visdom, styrke og kreativitet. Vi senker skuldrene og er mer åpen for endring. Vi ser tydeligere sannheten og veien videre. Vi går mer inn i en naturlig flyt og innser at det er trygt å følge hjertet vårt og hvor det leder oss.

 

 

Autentisk suksess kommer av å være ærlig med seg selv, lytte og handle fra en dypere indre visdom, og ikke pushe seg selv fra egen usikkerhet, eget ego og det vi tror vi må være og gjøre.

Vær ærlig med deg selv og se hvordan det omformer din tilstedeværelse, det du er en del av og det du skaper…til det du egentlig ønsker.

…i jobb, relasjoner, familie, venner, helse, miljø, samfunn…

Kjenner du deg igjen i noe av dette?…

 

 • Ønsker du å være mer deg selv og autentisk?
 • Ønsker du å finne tilbake til den du virkelig er og se hvordan det gir deg klarhet, retning og driv?
 • Føler du deg inspirert til ta et nytt steg eller prøve noe nytt, men plages av tanker som «Det får du ikke til.», «Det går ikke pga ditt og datt.», «Nei, det er egoistisk.», «Hvem er det du tror du er?».
 • Ønsker du å være mer modig og ha bedre selvtillit?
 • Ønsker du å oppdage et større potensiale i deg selv?
 • Ønsker du å uttrykke deg i større grad og dele dine talenter?
 • Spør du deg ofte om du har noe annet å tilby andre? Eller hva du selv ønsker å gjøre og hjelpe andre med?
 • Har du lagt merke til hva du har gjort frem til nå, som ikke lenger gir deg den inspirasjonen og tilfredsstillelsen du ønsker?
 • Ønsker du mer tid og rom for å være kreativ og komme i gang med det du ønsker å gjøre og skape?
 • Ser du for deg å kunne leve et liv du drømmer om?
 • Ønsker du mer overskudd og motivasjon til det du egentlig vil?
 • Ønsker du å føle deg mer i kontakt med deg selv, tilfreds og levende?
 • Ønsker du å kjenne på støtten og inspirasjonen ved å være i en gruppe med folk som drar i samme retning?

…da er dette kurset noe for deg!

Begrensede plasser

I dette kurset hjelper jeg deg til å oppleve mer av det naturlige systemet som ligger i grunnen, og som er opphavet til det vi klarer å skape.

 SELVE DRIVKRAFTEN – SELVE DRIVVERKET 

Katrine har en egen evne til å skape ro og harmoni med sin framtoning og behagelige vesen, slik at de rundt henne senker skuldrene og kobler ut ytre forstyrrelser og press. Hun får fram kreativiteten og ufarliggjør det som stresser oss i hverdagen. Hennes budskap er enkelt og lett å omsette til egen person og hverdag. Jeg har fått en helt ny forståelse for hva som er viktig for meg og min hverdag – tørre å velge bort ting, men heller sette drømmer ut i livet og se hva det kan føre til. De små tingene i hverdagen bidrar til større forandringer enn du tror. For meg har dette åpnet nye dører og jeg finner ny inspirasjon. «Veien er målet» – og det er viktig å ha det moro på veien.

Grethe Brøtmeth

Selvstendig Næringsdrivende

Katrine er en tvers gjennom god person som brenner for å hjelpe andre og å bidra til et rausere samfunn. Med stor klokskap og kjærlighet lytter og formidler hun fra hjertet til hver enkelt.

Katrine er tillitvekkende og utstråler en unik trygghet i sine roller som coach og kursleder, noe som klart bidro til at jeg fant en større indre ro i løpet av programmet. Stress og tankestøy falt gradvis mer bort, og jeg har fått ny forståelse av hvilken styrke og visdom som finnes i meg. Nå har jeg lyst til å guide andre, noe jeg ikke hadde sett for meg tidligere.

Å velge Katrine er å velge på øverste hylle, og jeg anbefaler henne på det varmeste!

Ingunn Nesset

Journalist og fotograf

Hvis du er klar for et nytt og bedre kapittel i ditt liv, anbefaler jeg dette kurset på det sterkeste. Katrine har satt sammen et fantastisk opplegg som tilrettelegger for at du kan falle tilbake til den du virkelig er i et trygt miljø.

Du slipper løs din indre visdom, humor, kreativitet og gode selvfølelse. Du vil lære deg selv bedre å kjenne, og knytte gode vennskapsbånd med de andre i kurset.

Katrine er naturlig, vennlig, åpen og ikke-dømmende. Hun er med andre ord svært tillitsvekkende.
Hennes vesen, perspektiv og visdom legger til rette for gode samtaler og livsforandrende innsikter.
Katrine takket ja til å bli mentor for min oppstartsbedrift sommeren 2020,
og det viste seg å være noe mye viktigere og mer grunnleggende vi skulle diskutere.
Allerede etter den tredje samtalen fikk jeg et gjennombrudd – en innsikt som forandret alt for meg.
Jeg er evig takknemlig, og hun har min sterkeste anbefaling.

Kristian Larsen

Leder og Gründer

“You have capacities within you that are phenomenal, if you only knew how to release them.” – David Bohm

Begrensede plasser

HER ER NOE AV DET VI KOMMER TIL Å SE PÅ… 

 • Se bakenfor begrensende tanker og ideer om oss selv, og oppleve mer av den du egentlig er – din sanne natur.
 • Dyrke det som er levende i oss – det som vil uttrykkes og skapes.
 • Koble deg til det som er dypere og mer kraftfullt i deg.
 • Tune inn og følge en mer naturlig flyt og momentum.
 • Leve i større frihet, hvor du ikke trenger å kjenne stress og et press til å måtte gjøre noe eller produsere noe hele tiden.
 • Kan vi stole på oss selv? Kan vi stole på livet?
 • Overse den gamle måten å leve på og å se inn i nye muligheter.
 • Frigjøre deg selv fra et begrenset image av deg selv og kulturelle, sosiale konsepter om hvem du tenker du skal være og det du tenker du skal gjøre.
 • Leve et liv hvor vi er mye mer i kontakt med oss selv og skaper muligheter.
 • Oppleve at vi kan leve mer i det ukjente uten så mye bekymringer og problemer.

 

INNHOLD

 • 5 webinarer – hvor dere kan slippe tak i alvoret og ha mer tillit, være dere selv i større grad i livet og gjøre det dere egentlig vil. Gjennom varme, forståelse, kreativitet og glede, vil Katrine guide dere tilbake til det dere ønsker å uttrykke og skape for øyeblikket. Hun deler av egne innsikter og erfaringer, og hjelper deg på veien. Webinarene gir rom for refleksjon og inspirasjon i et støttende og inkluderende miljø.

  – Mandag 14. feb. kl.19:30-21:00
  – Torsdag 17. feb. kl.19:30-21:00
  – Mandag 21. feb. kl.19:30-21:00
  – Mandag 28. feb. kl.19:30-21:00
  – Torsdag 3. mars. kl.19:30-21:00

  Det er ikke noe problem om du ikke kan komme på alle webinarene, da det vil bli tatt opptak du kan se i ettertid. Uansett anbefaler jeg deg å delta live, da du får mest ut av det.

 • Tilgang til videoer/lydfiler/sitater underveis.
 • Privat Facebookgruppe for bruk internt i gruppa til deling av info, spørsmål, refleksjon og nye innsikter.

PRIS: Kr.1.500,-
Muligheter for avslag om du har dårlig økonomi. Behov oppgis i påmeldingsskjemaet.

Ønsker du å finne tilbake til deg selv, og se hvordan det kan gjøre livet mer næringsrikt, givende og tilfredsstillende? 

 

Ønsker du å la deg overraske? 

Bli med oss i disse ukene og se hva nytt som dukker opp.

Begrensede plasser

Jeg traff Katrine første gang i en Gründerforening i 2015. Jeg var usikker på hva jeg skulle gjøre med drømmen min og hvordan jeg skulle gå frem. Vi alle var opptatt av å finne den rette fremgangsmåten, mens Katrine hadde et litt enklere og naturlig forhold til denne prosessen.

Jeg husker en av de tingene hun sa til meg: «Ta det som det kommer!». Og siden den gang har ting lagt seg tilrette som perler på en snor. Drømmen min ble realisert og det har vært en spennende reise. Jeg opprettet selskapet Boldbooks, som er en støttefunksjon for uavhengige forfattere som gir ut bøker på egne forlag.

Jeg koser meg med dette i dag….»and I’m still going with the flow!»

Kristin Over-Rein

Grunnlegger og CEO, Boldbooks

– Jeg har aldri gjort mindre for å selge mer – takket være Katrine!

Etter samtaler med Katrine, har jeg virkelig sett gevinsten av å ikke stresse meg opp innvendig. At tanker bare kan komme og gå, uten at jeg trenger å gjøre noe med de. Flyten og kontakten med kunder og kollegaer ble så mye bedre. Jeg er mer tilstede og autentisk i det som skjer, og resultatet kommer deretter. Jeg doblet min omsetning på et halvt år!

Johannes Holmedahl

Grunnlegger og Daglig leder, Brainify

Jeg har hatt gleden av å være med på kurs hos Katrine Nysveen. Hennes ekte, jordnære og stødige måte å være på, virker både beroligende, oppfriskende og nærende. Hun evner å skape et «rom» hvor jeg lander dypere i meg selv. Jeg blir kjent med en del av meg som ikke ofte får lov til å komme til overflaten på grunn av en hektisk hverdag og gamle overbevisninger. I de trygge rammene Katrine skaper, kan jeg uttrykke og utfolde meg selv ekte og ærlig. Alt jeg trenger får lov til å komme til overflaten gjennom min indre visdom, magefølelse og intuisjon. Det gir enorm frihet å la meg få uttrykke det som melder seg i øyeblikket, og vite at det er trygt.

Det er ikke mange som har denne evnen til å favne hele mennesket slik Katrine er og gjør. I en god kombinasjon av alvor, varme og humor. Hennes unike tilstedeværelse både for enkeltpersoner og i gruppe må bare oppleves.

Trine Pedersen

Guide

Katrines bakgrunn og intensjon med kurset

«Hva om hindringer og begrensninger er funnet på?» – Katrine Nysveen

For flere år siden, opplevde Katrine å sitte i en jobb hun ikke lenger ville ha. Hun kjente en naturlig dragning til noe annet. Men hun turte ikke å slutte. Hun hadde tross alt tatt lang utdanning, satt i en godt betalt jobb og var alltid ettertraktet i markedet. Hun fortsatte en stund til, men følte at hun ikke var ærlig med seg selv. Dette gjorde at hodet stadig var fylt med en indre konflikt og at jobben ble tyngre. Redselen for å slutte og om hun ville klare seg, var for sterk. Men for noen år siden, kom hun over noen grunnleggende prinsipper om hvordan vi mennesker skaper vår egen virkelighet og vårt naturlige potensiale til å oppleve livet nytt og annerledes. At vi mennesker setter tanker ut i livet og tror det er sant og ekte. Hun så da at hindringene og redselen for å slutte i jobben og gjøre det hun virkelig ville, var noe hun selv hadde funnet på og ikke nødvendigvis ekte. At vi ikke trenger å være redde og tenke så mye, men heller følge vår indre guiding uten å være engstelige for fremtiden, og overraskende se at det går mye bedre enn forventet. Og at du kan føle deg enda mer levende og fri ved å gjøre det du egentlig er ment til for øyeblikket. Siden den gang har Katrine utdannet seg til coach og mentor, og hjelper i dag andre til å oppleve større lettelse og frihet i livet – ha det bra i seg selv og skape det de egentlig ønsker.

Se mer om dette i blogginnlegget her: 

https://www.etgodtsamfunn.no/2018/10/hva-om-hindringer-og-begrensninger-er-funnet-pa/

Med dette kurset ønsker jeg at flere i samfunnet finner tilbake til seg selv og en mer naturlig og god flyt i livet.

Noe av det beste vi kan gjøre for oss selv og andre, er å ta vare på oss selv, ha det bra og skape det vi egentlig ønsker og kanskje er ment til å skape i livet.

HVORFOR DETTE KURSET ER SÅ UNIKT OG GIVENDE?

Du vil få muligheten til å løsrive deg fra det som var, være mer tilstede i det som er nå, og se hvordan det naturlig utfolder seg.

Du vil kunne utfolde deg slik du egentlig ønsker uten å måtte forholde deg til dine tankeskapte begrensninger om deg selv.

Du vil kjenne støtten og kraften av å være en del av en gruppe.

Du vil kunne oppleve at vi har alt vi trenger for å ta denne reisen. Våre liv har forberedt oss på det nye og det å være mer oss selv ekte og autentiske i livet. – Mer levende!

So just do it!

Begrensede plasser

Katrine inviterte meg med på en reise med Naturlig Guide Program i mars 2021. Hun har gjennom programmet lagt til rette for at jeg kan tørre å være ærlig og autentisk i livet mitt. Og det å få oppleve å være del av en gruppe som ønsker å få det bedre og kunne hjelpe andre, har forandret hverdagen min totalt.

Jeg lever fortsatt i samme omstendigheter som før programmet, men jeg opplever at bekymringer og frykt smuldrer opp bare ved å se hva det er og vite at jeg er ivaretatt uansett.

Jeg er mer tilstede. Jeg lytter mer til andre og meg selv. Jeg har alt jeg trenger.

Katrine har en utrolig evne til å formidle på og på en måte som går rett i hjertet. Hun er ærlig og kjærlig og forteller åpent det som kommer opp.

Jeg er så utrolig takknemlig for å oppleve ringvirkningene hennes og håper at jeg kan være med på å spre det videre❤

Camilla Holten

Guide og Personlig assistent

Jeg ble kjent med Katrine og hva hun jobber med ved at hun var på en del møter i lokalet vårt. Først var jeg litt skeptisk, og tenkte dette var veldig komplisert. Så ble jeg med på kurs, og er det noe jeg ikke har angret på, så er det nettopp det. Vil nesten si at Katrine har gitt meg tilbake en vesentlig del av livet mitt. Det er jeg som har gjort ting komplisert hele tiden, og dette var å gjøre det enkelt igjen. Tenke enkelt igjen, sånn som jeg gjorde som barn.
Etter dette kurset får man et helt annet perspektiv på ting. I motsetning til andre kurs jeg har vært på som forsvinner like fort ut som det kommer inn, så har dette rotfestet seg. Det er nå flere måneder siden jeg var med på kurset, og hver dag tenker jeg fortsatt på kurset, og sakte men sikkert tar jeg tilbake livet mitt uten alle forstyrrende tanker og styr som jeg har vært en del av sammen med alle andre. Jeg har hatt mange kurs i løpet av livet, men dette er det eneste jeg med hånden på hjertet vil anbefale absolutt alle.
Tone Høglien

Daglig leder

Jeg deltok under Katrine Nysveens kurs – “Vårt potensiale til å skape endring” – over fire kvelder og med fire tilhørende personlige samtaler.

Jeg kan varmt anbefale Katrine – fordi:

Hun har et tydelig, lettfattelig, sympatisk og positivt budskap.

Hun er seg sjøl 100 prosent uten staffasje eller overflatiske virkemidler.

Kurset peker ikke til verken religion eller noen slags guru.

Hun fikk meg til å bli mye mer bevisst på å ikke la andre faktorer enn min egen innside få styre hvordan jeg skal ha det i livet.

Kurset fikk meg til å slappe mer av i stressede situasjoner i hverdagslivet – og ved store anledninger – enn hva tilfellet har vært tidligere.

Og sist, men ikke minst, så jeg hvordan andre kursdeltakere fikk en oppvåkning og så mer positivt på tilværelsen.

Jeg vil beskrive Katrine Nysveen som ei lyttende og positiv jente med substans, livsvisdom og et vinnende vesen.

Kort sagt: Hel ved.

Roger Ødegård

Journalist

We should not forget what we are capable of. It’s built into us. It starts with knowing who we really are! 

– Mavis Karn

Ta kontakt dersom du lurer på noe!

15 + 4 =