REFERANSER

Opplevelser av endring og resultater…

UTTALELSER ETTER SAMTALER OG KURS

Katrine er en tvers gjennom god person som brenner for å hjelpe andre og å bidra til et rausere samfunn. Med stor klokskap og kjærlighet lytter og formidler hun fra hjertet til hver enkelt.

Katrine er tillitvekkende og utstråler en unik trygghet i sine roller som coach og kursleder, noe som klart bidro til at jeg fant en større indre ro i løpet av programmet. Stress og tankestøy falt gradvis litt mer bort, og jeg har fått ny forståelse av hvilken styrke og visdom som finnes i meg. Nå har jeg lyst til å guide andre, noe jeg ikke hadde sett for meg tidligere.

Å velge Katrine er å velge på øverste hylle, og jeg anbefaler henne på det varmeste!

Ingunn Nesset

Journalist og fotograf

Katrine har en egen evne til å skape ro og harmoni med sin framtoning og behagelige vesen, slik at de rundt henne senker skuldrene og kobler ut ytre forstyrrelser og press.

Hun får fram kreativiteten og ufarliggjør det som stresser oss i hverdagen. Hennes budskap er enkelt og lett å omsette til egen person og hverdag.

Jeg har fått en helt ny forståelse for hva som er viktig for meg og min hverdag – tørre å velge bort ting, men heller sette drømmer ut i livet og se hva det kan føre til. De små tingene i hverdagen bidrar til større forandringer enn du tror.

For meg har dette åpnet nye dører og jeg finner ny inspirasjon. «Veien er målet» – og det er viktig å ha det moro på veien.

Grethe Brøtmeth

Selvstendig Næringsdrivende

Hvis du er klar for et nytt og bedre kapittel i ditt liv, anbefaler jeg dette kurset på det sterkeste. Katrine har satt sammen et fantastisk opplegg som tilrettelegger for at du kan falle tilbake til den du virkelig er i et trygt miljø.

Du slipper løs din indre visdom, humor, kreativitet og gode selvfølelse. Du vil lære deg selv bedre å kjenne, og knytte gode vennskapsbånd med de andre i kurset.

Katrine er naturlig, vennlig, åpen og ikke-dømmende. Hun er med andre ord svært tillitsvekkende.
Hennes vesen, perspektiv og visdom legger til rette for gode samtaler og livsforandrende innsikter.
Katrine takket ja til å bli mentor for min oppstartsbedrift sommeren 2020,
og det viste seg å være noe mye viktigere og mer grunnleggende vi skulle diskutere.
Allerede etter den tredje samtalen fikk jeg et gjennombrudd – en innsikt som forandret alt for meg.
Jeg er evig takknemlig, og hun har min sterkeste anbefaling.

Kristian Larsen

Leder og Gründer

– Jeg har aldri gjort mindre for å selge mer – takket være Katrine!

Etter samtaler med Katrine, har jeg virkelig sett gevinsten av å ikke stresse meg opp innvendig. At tanker bare kan komme og gå, uten at jeg trenger å gjøre noe med de. Flyten og kontakten med kunder og kollegaer ble så mye bedre. Jeg er mer tilstede og autentisk i det som skjer, og resultatet kommer deretter. Jeg doblet min omsetning på et halvt år!

Johannes Holmedahl

Grunnlegger og Daglig leder, Brainify

Etter å ha jobbet sammen med Katrine over en lengre periode har jeg lært henne å kjenne som en person med mange kvaliteter. Hun er løsningsorientert, tydelig og kunnskapsrik. Noe som har gitt meg gode råd på utfordringer jeg hatt. Allikevel er det hennes evne til å skape ro og trygghet som har vært det viktigste for meg. Med sin visdom og kjærlighet lytter og formidler hun fra hjertet. Hennes unike måte å veilede gjør at jeg føler meg mer trygg og tillitsfull. 
Øyvind Skar

Eiendomsinvestor

Jeg traff Katrine første gang i en Gründerforening i 2015. Jeg var usikker på hva jeg skulle gjøre med drømmen min og hvordan jeg skulle gå frem. Vi alle var opptatt av å finne den rette fremgangsmåten, mens Katrine hadde et litt enklere og naturlig forhold til denne prosessen.

Jeg husker en av de tingene hun sa til meg: «Ta det som det kommer!». Og siden den gang har ting lagt seg tilrette som perler på en snor. Drømmen min ble realisert og det har vært en spennende reise. Jeg opprettet selskapet Boldbooks, som er en støttefunksjon for uavhengige forfattere som gir ut bøker på egne forlag.

Jeg koser meg med dette i dag….»and I’m still going with the flow!»

Kristin Over-Rein

Grunnlegger og Daglig leder, Boldbooks

Jeg har hatt gleden av å være med på kurs hos Katrine Nysveen. Hennes ekte, jordnære og stødige måte å være på, virker både beroligende, oppfriskende og nærende. Hun evner å skape et «rom» hvor jeg lander dypere i meg selv. Jeg blir kjent med en del av meg som ikke ofte får lov til å komme til overflaten på grunn av en hektisk hverdag og gamle overbevisninger. I de trygge rammene Katrine skaper, kan jeg uttrykke og utfolde meg selv ekte og ærlig. Alt jeg trenger får lov til å komme til overflaten gjennom min indre visdom, magefølelse og intuisjon. Det gir enorm frihet å la meg få uttrykke det som melder seg i øyeblikket, og vite at det er trygt.

Det er ikke mange som har denne evnen til å favne hele mennesket slik Katrine er og gjør. I en god kombinasjon av alvor, varme og humor. Hennes unike tilstedeværelse både for enkeltpersoner og i gruppe må bare oppleves.

Trine Pedersen

Guide

Katrine inviterte meg med på en reise med Naturlig Guide Program i mars 2021. Hun har gjennom programmet lagt til rette for at jeg kan tørre å være ærlig og autentisk i livet mitt. Og det å få oppleve å være del av en gruppe som ønsker å få det bedre og kunne hjelpe andre, har forandret hverdagen min totalt.

Jeg lever fortsatt i samme omstendigheter som før programmet, men jeg opplever at bekymringer og frykt smuldrer opp bare ved å se hva det er og vite at jeg er ivaretatt uansett.

Jeg er mer tilstede. Jeg lytter mer til andre og meg selv. Jeg har alt jeg trenger.

Katrine har en utrolig evne til å formidle på og på en måte som går rett i hjertet. Hun er ærlig og kjærlig og forteller åpent det som kommer opp.

Jeg er så utrolig takknemlig for å oppleve ringvirkningene hennes og håper at jeg kan være med på å spre det videre❤

Camilla Holten

Personlig assistent og Guide

Eg kan ikkje få takka Katrine nok, for det ho har betydd for meg, og min utvikling. Det 6 månaders programmet som eg har deltatt på, har endra mykje meir enn eg kunne drøyma om for meg.
Ho er ein raus, tillitsvekkande, klok, uhøgtidelig og varm person.
Mona Hellen

Apotektekniker

Livsforandrende

Katrine er naturlig, vennlig, åpen og ikke-dømmende. Hun er med andre ord svært tillitsvekkende.
Hennes vesen, perspektiv og visdom legger til rette for gode samtaler og livsforandrende innsikter.
Katrine takket ja til å bli mentor for min oppstartsbedrift sommeren 2020,
men det viste seg å være noe mye viktigere og mer grunnleggende vi skulle diskutere.
Allerede etter den tredje samtalen fikk jeg et gjennombrudd – en innsikt som forandret alt for meg.
Jeg er evig takknemlig, og hun har min sterkeste anbefaling.

Kristian Larsen

Leder og Gründer

Jeg ble kjent med Katrine og hva hun jobber med ved at hun var på en del møter i lokalet vårt. Først tenkte jeg at  dette var veldig komplisert. Så ble jeg med på kurs, og er det noe jeg ikke har angret på, så er det nettopp det.
Vil nesten si at Katrine har gitt meg tilbake en vesentlig del av livet mitt.
Det er jeg som har gjort ting komplisert hele tiden, og dette var å gjøre det enkelt igjen. Tenke enkelt igjen, sånn som jeg gjorde som barn.
Etter dette kurset får man et helt annet perspektiv på ting. I motsetning til andre kurs jeg har vært på som forsvinner like fort ut som det kommer inn, så har dette rotfestet seg.
Det er nå flere måneder siden jeg var med på kurset, og hver dag tenker jeg fortsatt på kurset, og sakte men sikkert tar jeg tilbake livet mitt uten alle forstyrrende tanker og styr som jeg har vært en del av sammen med alle andre.
Jeg har hatt mange kurs i løpet av livet, men dette er det eneste jeg med hånden på hjertet vil anbefale absolutt alle.
Tone Høglien

Daglig leder

Jeg deltok kurset – “Vårt potensiale til å skape endring”.

Jeg kan varmt anbefale Katrine – fordi:

Hun har et tydelig, lettfattelig, sympatisk og positivt budskap.

Hun er seg sjøl 100 prosent uten staffasje eller overflatiske virkemidler.

Kurset peker ikke til verken religion eller noen slags guru.

Hun fikk meg til å bli mye mer bevisst på å ikke la andre faktorer enn min egen innside få styre hvordan jeg skal ha det i livet.

Kurset fikk meg til å slappe mer av i stressede situasjoner i hverdagslivet – og ved store anledninger – enn hva tilfellet har vært tidligere.

Og sist, men ikke minst, så jeg hvordan andre kursdeltakere fikk en oppvåkning og så mer positivt på tilværelsen.

Jeg vil beskrive Katrine Nysveen som ei lyttende og positiv jente med substans, livsvisdom og et vinnende vesen.

Kort sagt: Hel ved.

Roger Ødegård

Journalist

Jeg sto midt oppe i en livskrise og jobbet intenst med å finne hjelp til meg selv.

Nettverk og tilfeldigheter gjorde at jeg fikk lov til å hilse på Katrine. Jeg skjønte ikke så mye av jobben hennes da, men skjønte at hun kanskje kunne hjelpe meg.

Og det har hun virkelig gjort. Gjennom mange gode samtaler i løpet av en kald vinter og påbegynt varm vår har jeg fått en helt annen innsikt i meg selv og omgivelsene mine.

Jeg hadde en veldig indre uro, den er helt borte. Fokus på det vanskelige er endret, og tilværelsen er helt annerledes. Samtidig har bekymringer om alt mulig annet og ikke så viktige ting forsvunnet ved å høre på og ta til meg budskapet til Katrine.

Oddny

Supportkonsulent

Det er ikke så enkelt å beskrive nøyaktig hva som har endret seg for meg etter samlinger og samtaler med Katrine.. Men NOE har skjedd! Noe MAGISK! Det kjenner jeg!

Jeg må bare fortelle at Katrine, med sin rolige, enkle og lettfattelige forklaring og beskrivelse av hvordan alt egentlig henger sammen og fungerer i oss innenfra og ut, har gjort at jeg har blitt påminnet enkelheten i hverdagen og lettere enn før kommer tilbake til roen i meg selv. Nå vet jeg at jeg ikke lenger trenger å lete utenfor meg selv for å finne ro eller påfyll.

Jeg opplever at jeg lettere finner løsninger og har større oversikt generelt i livet. Jeg tar ikke alt så nøye og høytidelig lengre heller. Er mye mer tilstede og rolig der hvor jeg før stresset og jagde meg opp for «ingenting».

Anbefaler kurs og samtaler med Katrine på det varmeste!

For det å leve blir så mye enklere da 😀❤

Camilla

Personlig Assistent

Etter løpekurs med Katrine

Jag kunde inte följa mitt löpsteg och min promenad.

Skador, stukningar, brutna ledband..

Ändå… jag älskar springa.

Nytt sätt att bevega mig, andas, ny innsikt

Något är på gång..

Inte bara älskar jag springa, men nu följer jag med.

Balans, harmoni i varje steg och andetag.

Så inspirerande, så spännande…

Tack Katrine Nysveen for at du pekade på något så jag kunde vara medveten.

Det finns en enorm potential! Jag ser bara en glimt.

Livet är underbart vackert!

Linda

Avdelingsleder og sykepleier

HAVE THE GUTS TO BE TRUE TO YOURSELF.

NOTHING ELSE. 

– Robin Sharma