TA AV DEG MASKA

 

 

 

VÆR DEG SELV EKTE OG ÆRLIG

I ARBEIDSLIVET OG ELLERS!

 

Bli med på en 4 ukers reise tilbake til den du virkelig er

og opplev lettelse, frihet, ny inspirasjon og nye muligheter!  

ONLINE KURS – Liten gruppe – 4 samlinger

25. november – 16. desember

KURSET ER NÅ FULLTEGNET!

Begrensede plasser

Vi lever i våre vaner i det daglige – slik vi tror det skal være, det vi tror vi må gjøre og den vi tror vi er og må være. Men når vi våkner opp til at alt dette er funnet på av oss selv, og at det nødvendigvis ikke trenger å være slik, ser vi klarere om vi virkelig er oss selv eller ikke – helt ærlig…

Det kan være vanskelig å legge bort egne og andres planer og forventninger, og endelig lytte til oss selv, vår egen sannhet og hva som faktisk er ment for oss…

…men noen ganger er det på tide…

Svaret ligger i vårt stille sinn. Når vi roer ned og mentalt slipper litt taket på alt vi har lagt opp til, åpner vi opp et større potensiale og nye muligheter.

Det som naturlig og uanstrengt driver oss og skaper mening. Det som gjør at vi automatisk fylles med inspirasjon, energi og varme. Vår egen retning og det vi ønsker å være og uttrykke i livet.

Fra den dypere sannheten i oss selv, kan vi skape det som står oss nært, istedenfor det vi tenker vi er forpliktet til.

Å ta seg tid til å være ærlig med seg selv, åpner et nytt perspektiv på hva som faktisk er mulig.

 

 

Autentisk suksess kommer av å være ærlig med seg selv, lytte og handle fra en dypere indre visdom, og ikke pushe seg selv fra egen usikkerhet, eget ego og det vi tror vi må være og gjøre.

Vær deg selv og se hvordan det omformer din tilstedeværelse, de du omgåes, det du er en del av og det du skaper…til noe du egentlig ønsker deg.

…i jobb, parforhold, familie, venner, helse, miljø, samfunn…

Kurset er en mulighet til å kunne…

 • finne tilbake til den du virkelig er
 • være ærlig med deg selv og lytte i større grad
 • finne veien til større klarhet, inspirasjon og glede
 • oppleve nye nivåer av lettelse, frihet og tilfredshet i jobb, i relasjoner og i livet generelt
 • oppleve at du ikke er alene og bli inspirert av andre
 • oppdage et større potensiale og nye muligheter i deg selv, i andre og det du allerede er en del av
 • føle glede av å skape positiv endring

Kurset har IKKE fokus på…

 • problemer, hindringer og begrensninger
 • å dømme deg selv og andre
 • å «ta deg sammen» og «fikse» på deg selv
 • å «brette opp ermene», presse og stresse deg selv og andre

I dette kurset hjelper jeg deg til å oppleve mer av det naturlige systemet som ligger i grunnen, og som er opphavet til inspirasjon, glede og tilfredshet.

 SELVE DRIVKRAFTEN – SELVE DRIVVERKET 

Katrine har en egen evne til å skape ro og harmoni med sin framtoning og behagelige vesen, slik at de rundt henne senker skuldrene og kobler ut ytre forstyrrelser og press. Hun får fram kreativiteten og ufarliggjør det som stresser oss i hverdagen. Hennes budskap er enkelt og lett å omsette til egen person og hverdag. Jeg har fått en helt ny forståelse for hva som er viktig for meg og min hverdag – tørre å velge bort ting, men heller sette drømmer ut i livet og se hva det kan føre til. De små tingene i hverdagen bidrar til større forandringer enn du tror. For meg har dette åpnet nye dører og jeg finner ny inspirasjon. «Veien er målet» – og det er viktig å ha det moro på veien.
Grethe Brøtmeth

Selvstendig Næringsdrivende

Livsforandrende

Katrine er naturlig, vennlig, åpen og ikke-dømmende. Hun er med andre ord svært tillitsvekkende.
Hennes vesen, perspektiv og visdom legger til rette for gode samtaler og livsforandrende innsikter.
Katrine takket ja til å bli mentor for min oppstartsbedrift sommeren 2020,
men det viste seg å være noe mye viktigere og mer grunnleggende vi skulle diskutere.
Allerede etter den tredje samtalen fikk jeg et gjennombrudd – en innsikt som forandret alt for meg.
Jeg er evig takknemlig, og hun har min sterkeste anbefaling.

Kristian Larsen

Gründer

– Jeg har aldri gjort mindre for å selge mer – takket være Katrine!

Etter samtaler med Katrine, har jeg virkelig sett gevinsten av å ikke stresse meg opp innvendig. At tanker bare kan komme og gå, uten at jeg trenger å gjøre noe med de. Flyten og kontakten med kunder og kollegaer ble så mye bedre. Jeg er mer tilstede og autentisk i det som skjer, og resultatet kommer deretter. Jeg doblet min omsetning på et halvt år!

Johannes Holmedahl

Grunnlegger og Daglig leder, Brainify

“You have capacities within you that are phenomenal, if you only knew how to release them.” – David Bohm

Påmeldingsfrist 23. november 

Begrensede plasser

NOEN ORD FRA KATRINE 

INNHOLD

 • 4 samlinger online (Zoom) onsdager kl.20-21:30 hvor Katrine deler av egne innsikter, guider dere på veien og gir rom for refleksjon, stille spørsmål, dele og bli inspirert av hverandre i et støttende og inkluderende miljø. Mitt ønske er at samlingene for oss alle skal oppleves som avkobling og lettelse i hverdagen (retreat). 
 • Tilgang til videoer/lydfiler underveis.
 • Privat Facebookgruppe for bruk internt i gruppa.


Pris: Kr.450,-

Ønsker du å finne tilbake til deg selv, og se hvordan det kan gjøre livet lettere, mer spennende og tilfredsstillende? 

 

Ønsker du å la deg overraske? 

Bli med oss i disse 4 ukene og se hva som dukker opp.

Påmeldingsfrist 23. november 

Begrensede plasser

Katrines bakgrunn og intensjon med kurset

«Hva om hindringer og begrensninger er funnet på?» – Katrine Nysveen

For flere år siden, opplevde Katrine å sitte i en jobb hun ikke lenger ville ha. Hun kjente en naturlig dragning til noe annet. Men hun turte ikke å slutte. Hun hadde tross alt tatt lang utdanning, satt i en godt betalt jobb og var alltid ettertraktet i markedet. Hun fortsatte en stund til, men følte at hun ikke var ærlig med seg selv. Dette gjorde at hodet stadig var fylt med en indre konflikt og at jobben ble tyngre. Redselen for å slutte og om hun ville klare seg, var for sterk. Men for noen år siden, kom hun over noen grunnleggende prinsipper om hvordan vi mennesker skaper vår egen virkelighet og vårt naturlige potensiale til å oppleve livet nytt og annerledes. Hun så da at hindringene for å slutte i jobben og gjøre det hun virkelig ville, var noe hun selv hadde funnet på. Og at vi kan følge vår indre guiding uten å være redde for fremtiden, og overraskende se at det går mye bedre enn forventet. Siden den gang har Katrine utdannet seg til coach og mentor, og hjelper i dag andre til å oppleve større lettelse og frihet i livet – ha det bra i seg selv og skape det de egentlig ønsker.

Se mer om dette i blogginnlegget her: 

https://www.etgodtsamfunn.no/2018/10/hva-om-hindringer-og-begrensninger-er-funnet-pa/

Påmeldingsfrist 23. november 

Begrensede plasser

Jeg traff Katrine første gang i en Gründerforening i 2015. Jeg var usikker på hva jeg skulle gjøre med drømmen min og hvordan jeg skulle gå frem. Vi alle var opptatt av å finne den rette fremgangsmåten, mens Katrine hadde et litt annet forhold til dette. Jeg husker hun en dag sa til meg: «Ta det som det kommer!». Og siden den gang har ting lagt seg tilrette som perler på en snor, og det har vært en spennende reise. Jeg opprettet Boldbooks og koser meg med dette i dag….and I’m still going with the flow!
Kristin Over-Rein

Grunnlegger og CEO, Boldbooks

Jeg ble kjent med Katrine og hva hun jobber med ved at hun var på en del møter i lokalet vårt på låven. Først var jeg litt skeptisk, og tenkte dette var veldig komplisert. Så ble jeg med på kurs, og er det noe jeg ikke har angret på, så er det nettopp det. Vil nesten si at Katrine har gitt meg tilbake en vesentlig del av livet mitt. Det er jeg som har gjort ting komplisert hele tiden, og dette var å gjøre det enkelt igjen. Tenke enkelt igjen, sånn som jeg gjorde som barn.
Etter dette kurset får man et helt annet perspektiv på ting. I motsetning til andre kurs jeg har vært på som forsvinner like fort ut som det kommer inn, så har dette rotfestet seg. Det er nå flere måneder siden jeg var med på kurset, og hver dag tenker jeg fortsatt på kurset, og sakte men sikkert tar jeg tilbake livet mitt uten alle forstyrrende tanker og styr som jeg har vært en del av sammen med alle andre. Jeg har hatt mange kurs i løpet av livet, men dette er det eneste jeg med hånden på hjertet vil anbefale absolutt alle.
Tone Høglien

Daglig leder, Bestefarhuset

Jeg deltok under Katrine Nysveens kurs – “Vårt potensiale til å skape endring” – over fire kvelder og med fire tilhørende personlige samtaler.

Jeg kan varmt anbefale Katrine – fordi:

Hun har et tydelig, lettfattelig, sympatisk og positivt budskap.

Hun er seg sjøl 100 prosent uten staffasje eller overflatiske virkemidler.

Kurset peker ikke til verken religion eller noen slags guru.

Hun fikk meg til å bli mye mer bevisst på å ikke la andre faktorer enn min egen innside få styre hvordan jeg skal ha det i livet.

Kurset fikk meg til å slappe mer av i stressede situasjoner i hverdagslivet – og ved store anledninger – enn hva tilfellet har vært tidligere.

Og sist, men ikke minst, så jeg hvordan andre kursdeltakere fikk en oppvåkning og så mer positivt på tilværelsen.

Jeg vil beskrive Katrine Nysveen som ei lyttende og positiv jente med substans, livsvisdom og et vinnende vesen.

Kort sagt: Hel ved.

Roger Ødegård

Journalist

We should not forget what we are capable of. It’s built into us. It starts with knowing who we really are! 

– Mavis Karn