ET GODT SAMFUNN

For deg som ønsker et godt samfunn for deg selv og andre

«Vårt potensiale til å skape endring er ikke det vi tror det er»

Vi alle ønsker et godt samfunn.. men det er ikke alle som opplever at det er så lett å få til. For noen få år siden, så jeg at det ikke er så vanskelig allikevel… Jeg fikk en helt ny forståelse av hva som faktisk skaper endring…

…og forståelsen løser de problemene vi ser…


«We cannot solve our problems from the same level of thinking we used when we created them.»

                                                                   – Albert Einstein

NY FORSTÅELSE AV ENDRING

Vi hadde hatt et bedre og mer bærekraftig samfunn i dag, om mennesker kollektivt hadde våknet opp til det faktum at det er tenkning som skaper vår virkelighet og tenkning som endrer vår virkelighet. I dag har vi en tendens til å skylde på den virkeligheten vi opplever og forsøker å fikse på den, istedenfor å rulle tilbake og se hvor alt kom fra i utgangspunktet. 

Det er ingenting i din opplevelse av deg selv, andre og samfunnet som kommer fra noe annet enn din tenkning i øyeblikket. Alt du opplever skapes gjennom deg. Fra ingenting til noe i hvert sekund.

 

 

Som en filmproduksjon – settes tanker ut i live gjennom vår bevissthet, og det er dette du opplever.

Endring skjer gjennom ny tanke og ny opplevelse, og nye tanker har vi tilgang på i hvert sekund gjennom hele døgnet.

På samme måte som vi serves med at hjertet vårt slår og at trær vokser, blir vi servert med et uendelig potensiale til nye tanker hele tiden.

Det ligger en naturlig intelligens bakenfor vårt tankesystem som server oss til enhver tid – og det er fullt tilgjengelig om vi lar det slippe til.

De fleste er ikke bevisste på dette i dag, og det gjør alt så mye vanskeligere. De kaver i forsøk på å fikse på alt de er en del av, inkludert seg selv. Når mennesker våkner opp til sin sanne natur og hva de er skapt av, kan de ta ut mer av sitt potensiale til nye tanker i større grad, uanstrengt, og endring skjer…

Et Godt Samfunn på Facebook

I denne gruppen på Facebook deler jeg av det jeg ser nytt og det som kan være til hjelp for andre. Og litt om hva som skjer underveis!

Delta i en ledergruppe?

Er du en person som ønsker å få til mer i din rolle og skape noe for samfunnet gjennom den du er? Ønsker du å gå fra tungt og komplisert til enkelhet og klarhet? Og være en del av en gruppe mennesker med gode intensjoner for oss alle?

 

Ta kontakt med meg på katrine@katrinenysveen.no eller per tlf 93417720.            

                       – Vennlig hilsen Katrine

«In the silence of our minds lies creative incubation, bringing the wisdom and the joy we all seek.» 

                                                          – Sydney Banks